Ripple Chief sier amerikanske kunder som venter

Ripple Chief sier amerikanske kunder som venter på klarhet før de bruker XRP Remittance Platform

Ripple-sjef Brad Garlinghouse sier mangel på klarhet i regulering av andre kryptoaktiva enn Bitcoin og Ethereum, hindrer selskaper i å bruke nye betalingsteknologier.

I et nytt intervju på CNN sier Garlinghouse at Ripples amerikanske kunder stort sett styrer Bitcoin Trader unna å bruke On-Demand Liquidity (ODL), som bruker den digitale eiendelen XRP til å flytte penger over landegrensene.

“Ofte når jeg snakker med kunder og vi snakker med dem om produktet vårt som bruker XRP i betalingsstrømmene, vil de spørre meg om reguleringsdynamikken. Og vi har hatt kunder si til vi kommer til å holde ut til det er klarhet og rammeverk.

Det har ikke vært tilfelle på grunn av klarheten og sikkerheten i land som jeg nevnte, som Storbritannia eller De forente arabiske emirater eller Sveits. Du har selskaper i disse markedene som sier absolutt at vi støtter. La oss gå videre. “

Garlinghouse sier til tross for at Ripple har hovedkontor i San Francisco, er de aller fleste av kundene faktisk utenlands.

95% av kundene våre er ikke-amerikanske kunder, og bare omtrent 5% er her i USA. Og folk sier

Vel, du er et amerikansk selskap, hvorfor er det? En av dynamikken er at vi har amerikanske selskaper som venter på klarhet, og klarheten kommer virkelig fra Securities and Exchange Commission (SEC). US SEC sa for nesten tre år siden at Bitcoin ikke er en sikkerhet, og så kom de ut omtrent to måneder senere, og de sa at Ether ikke var en sikkerhet. Og så stoppet de og fokuserte i stedet energien på noen av de dårlige aktørene i ICO-markedet.

Garlinghouse sier at han ser etter SEC for å vende oppmerksomheten tilbake til å analysere topp kryptoaktiva og bestemme deres regulatoriske status.

“For oss, rundt XRP og de over 100 selskapene som jobber med XRP, får vi den klarheten og at sikkerhet [er viktig]. For meg er det veldig klart at XRP brukes av mange selskaper som en valuta. Du har fått det amerikanske justisdepartementet til å referere til XRP som en sikkerhet. Du har hatt FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network) som refererer til det som en sikkerhet, men du har ennå ikke fått den klarheten fra SEC. „