3 mins read

Bitcoin’s 12.000.000% groei is niet toevallig

Sinds de oprichting van Bitcoin is de grootste cryptocentrische valuta ter wereld met 12 miljoen procent gestegen. 12M procent, en nee, dat is geen t1ypo. De prijs van Bitcoin steeg met 12.173.746%, vanaf het moment van schrijven, en dit was niet eens het ATH van Bitcoin. Maar hoewel buitenstaanders misschien verbaasd zijn over de omvang van de groei, is het punt dat dit een ontwerp is, en niet toevallig.

Sinds het ontstaan van Bitcoin is de grootste cryptocentrische valuta ter wereld met 12 miljoen procent gestegen. 12M procent, en nee, dat is geen t1ypo. De prijs van Bitcoin steeg met 12.173.746%, vanaf het moment van schrijven, en dit was niet eens het ATH van Bitcoin. Maar hoewel buitenstaanders misschien verbaasd zijn over de omvang van de groei, is het punt dat dit een ontwerp is, en niet toevallig.

Toen de korte termijn van Bitcoin werd overwogen, zag de prijs van de cryptocentrische valuta er slecht uit, vooral gezien de inverse correlatie met de Dollar-index en een onmiskenbare correlatie met de Amerikaanse aandelenmarkt. Het is echter een kortetermijnvooruitzicht en daarom zal het slechts een korte periode duren.

Voordat we er verder op ingaan, is het de moeite waard om te vermelden dat centrale banken over de hele wereld hebben ingegrepen in de natuurlijke stroom van economische cycli. Het resultaat hiervan is een ongebreidelde inflatie. Dit helpt niet alleen de aandelenmarkt, maar ook Bitcoin.

De basisprincipes van Bitcoin

Er is een veelheid aan redenen waarom de prijs en de fundamenten van Bitcoin Code er op de lange termijn optimistisch uitzien. Hier zijn er een paar die het vermelden waard zijn,

Uitgegeven outputwinstratio meet of Bitcoin-huurders winst maken. Het wordt berekend door ‚verkochte prijs‘ te delen door ‚betaalde prijs‘. Wanneer SOPR > 1, betekent dit dat de eigenaren van de bestede output winst maken op het moment van de transactie; anders zijn ze verliesgevend. Zoals kan worden vastgesteld, lag de SOPR op het moment van schrijven ruim boven 1.

Bitcoin-hobbyisten

Het aantal Bitcoin-huurders met meer dan 1 BTC is de afgelopen maanden toegenomen. Dit toont aan dat de mensen voortdurend bezig zijn met het stapelen van sats. Gezien de meervoudige dips van Bitcoin onder de $10.000-markering en de onmiddellijke retracementen hoger, kunnen we concluderen dat dit een liquiditeitszakje is. Het zou echter bearish zijn om deze zak te doorbreken, maar we hebben de recente crash hierdoor weten te overleven.

Een groeiend aantal hodlers die sats stapelen, gecombineerd met een SOPR die groter is dan 1, maakt duidelijk dat Bitcoin als netwerk sterk groeit.

Het grotere plaatje

De bijgevoegde grafiek traceert de prestaties van activa zoals Google, Amazon, Microsoft, Square, Amazon, Tesla, Ark Invest en andere ETFs. Zoals u kunt zien, is Bitcoin duidelijk een winnaar, en geen enkel bedrijfsmiddel presteert beter dan dat. In feite komt geen enkel activum in de buurt.

Dit laat zien wat we van Bitcoin kunnen verwachten, vooral met de huidige inflatiecijfers. We kunnen dus uitkijken naar hyperbitcoinisatie en Bitcoin in de zes cijfers.